MILJANA MALTRETIRALA DADILJU! Kulićeva psihički i fizički zlostavljala žene koje su joj čuvale dete, pa krivicu SVALILA NA NJIH!


IZVOR: Republika - 29.12.2021 | 19:24


Miljana Kulić maltretirala dadilju Željka Kulića.

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official
MILJANA MALTRETIRALA DADILJU! Kulićeva psihički i fizički zlostavljala žene koje su joj čuvale dete, pa krivicu SVALILA NA NJIH!

Pre dve godine u javnosti odjeknula je kao bomba vest da Miljana Kulić maltretira svoju tadašnju dadilju Slavicu, čak je isplivao i snimak na kom se čuje Miljana koja se skandalozno ponaša prema Slavici koja je u jednom trenutku i zaplakala, da bi kasnije istog tog dana napusila svoj posao čuvanja Željka Kulića.

Foto: printscreen

Miljana Kulić maltretirala dadilju

Miljana je tada tvrdila da se zapravo radi o tome da je dadilja pravila probleme jer je želela da ima telefon i komunikaciju sa svojim dečkom, što nije moguće, te da je i sama počela da se igra rijalitija. 

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić svalila sve na dadilju

Međutim, ovo nije prvi slučaj zlostavljanja dadilje od strane Kulićeve, već ih je bilo preko deset koje su pobegle glavom bez obzira, a neke su tvrdile da ih je Miljana i fizički zlostavljala, te je to jedan od razloga što je Miljanina majka, Marija Kulić na sebe preuzela čuvanje malog Željka.

BONUS VIDEO