BRUKA I SRAMOTA DEJANA DRAGOJEVIĆ: Pljunuo sam sebi u usta, žena mu se pred očima sa drugim, a on je VOLI I TEŠI! HIT! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.12.2021 | 07:33


Dejan Dragojević više ni sam ne zna šta želi, ali je Dalila Dragojević opasno shvatila da on kalkuliše sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BRUKA I SRAMOTA DEJANA DRAGOJEVIĆ: Pljunuo sam sebi u usta, žena mu se pred očima sa drugim, a on je VOLI I TEŠI! HIT! (VIDEO)

 

Dejan Dragojević pogazio je sve svoje reči na koje se zakleo da sa Dalilom Dragojević, bivšom suprugom, koja ga je prevarila sa Filipom Carem, nikada neće progovoriti. Dosta se spekulisalo da li je sve ovo bio njihov plan kako bi bili među jačim rijaliti igračima, a izgleda da ćemo uskoro i doći do odgovora, koji i sada možete da naslutite sami. 

Naime, Dejan je prethodnih dana ponizno prilazio Dalili i tešio je, dok je ona plakala. Govoreći da je i dalje voli, Dragojević je sam sebi pljunuo u usta. Prošle noći prišao je ponovo Dalili i upitao je da li treba da je uništi, na šta je ona burno odreagovala, a potom je naravno došlo i do zagrljaja. 

 

 

- Je l' treba da te uništim? - pitao je Dejan.

- Rekao si sam da nemaš komunikaciju sa mnom. Ustao si i rekao, a ja sam te lepo pitala da li sumnjaš u mene ili ne, da li je tvoja igra - rekla je Dalila.

- Ja ću ovde prolupati - rekao je Dejan.

Međutim, ono što je Dalilu još više iznerviralo, što je videla kod Dejana da on polako, ali sigurno računa i kalkuliše u odnosu sa njom, šta je dobro da uradi, a šta ne, zbog čega je počela da viče na sav glas. 

 

 

- Previše ćemo da se zapetljamo u priču, ajde da idemo da jedemo. Zaboravi razbijanje i čupanje kose - smirivala je Dalila.

- Pričaš puno i ne zaklapaš, ne možeš da melješ -nastavio je Dejan.

- Ako poželiš da uđeš u ljubavni odnos ja neću imati problem sa tim. Nisam te doživela u komunikaciju, poljupcu, neću ti biti smetanja. Kako će meni posle da bude da li ću lupati ili će mi biti svejedno, ne znam. Samo u druženju sa mnom pokvarene stvari ćeš zaboraviti. Stvari koje budu čiste, ja ti neću smetati, ali nametanja da komentarišeš svoje reči koje mnogo znače, ne pada mi na pamet - govorila je Dalila.

- Previše hoćeš sebi da daš za pravo, a mene previše uskraćuješ. Ti sve što hoćeš da uradiš, neko kad vikne prst u emeren, a ja sam na ivici da li ćeš ili nećeš. Gde je tu ravnopravnost? Ja ovako ne mogu da izdržim. Previše se zahteva, ja samo hoću da budem fer ikorektan, a ti gvooriš da sam neiskren -poručio je Dragojević. 

Da li Dalila i Dejan zaista igraju igru?

BONUS VIDEO: