DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO TRAŽI DA MU DOVEDU HODŽU: Moramo da se POMIRIMO, VOLIM JE!


IZVOR: Republika - 14.12.2021 | 11:27


Dejan Dragojević ne odustaje od Dalile Dragojević čak ni nakon javne prevare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO TRAŽI DA MU DOVEDU HODŽU: Moramo da se POMIRIMO, VOLIM JE!

Dejan Dragojević pokušao je krišom da traži da mu dovedu hodžu u Zadrugu kako bi pokušao molitvom da vrati bivšu ženu Dalilu Dragojević, koja ga je ostavila zbog Filipa Cara. Dragojević se osamio u delu dvorišta za koji je mislio da se ne snima, pa se poverio Marku Đedoviću da bi voleo da se vidi sa hodžom što pre.

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Ne znam šta da radim... Moram da se pomirim sa Dalilom, shvatio sam da je i dalje volim i da ne mogu bez nje! Želim da se što pre vidim sa hodžom! Ne mora niko da zna, samo neka mi ga dovedu. Moliću se s njim da mi se vrati moja Dalila - rekao je Dejan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Nagađalo se da je Dejan prešao u Islam kako bi bio sa Dalilom, što su oboje demantovali, a samim traženjem hodže Dejan je sve otkrio. Nedavno je za Kurir.rs na tu temu progovorila i Dejanova komšinica iz Gornjeg Šepka.

Foto: printscreen/ paparazzo lo

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Duša moja, da ga tako prevari. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako... - govorila je komšinica Fatija.

VIDEO BONUS: