DALILA SE ZALETELA KAO FURIJA NA DEJANA: Zadrugarka nasrnula na bivšeg supruga, pa ga zamalo SRAVNILA s zemljom! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.12.2021 | 15:00


Dalila Dragojević ne može da se pomiri sa činjenicom, da njen suprug ima osećanja prema drugoj, te je danas napravila neviđeni karambol.

Foto: printscreen
DALILA SE ZALETELA KAO FURIJA NA DEJANA: Zadrugarka nasrnula na bivšeg supruga, pa ga zamalo SRAVNILA s zemljom! (VIDEO)

Dalila Dragojević i pored toga što je javno prevarila supruga naočigled milionskog auditorijuma, smatra da je on i dalje njeno vlasništvo, te se na sve načine trudi da i dalje komanduje njim, kao i njegovim  ljubavnim izborima. Ona je danas nasrnula na  Dejana Dragojevića, nakon saznanja da je počeo da se zbližava sa Martinom. 

Foto: printscreen

Dalila Dragojević nasrnula na Davida

Njih dvoje su ušli u sukob u pušionici, a onda i u garderoberu. Dalila ga je ponovo napala, štipala i vukla za uši, a onda je obezbeđenje reagovalo, a ona je završila u suzama.

- Ti ćeš sa nekim? - pitala je Dalila.

- Hoću. Da, na tvoje oči. Nemam tebi šta da radim, ti si sa mnom završila - rekao je on.

- To ćeš da radiš? - pitala je ona.

- Je l' to bilo loše? Eno ti je sreća na ugaonoj - dodao je Dejan.

- Nećeš biti, nikad, ni sa kim - rekla je Dalila.

- E hoću - odgovorio je Dragojević.

- Ja ti se kunem budeš li išta uradio, kunem ti se ocem da ću otići odavde. Kunem ti se da ćeš da me oteraš, već večeras - govorila je ona.

Po svemu sudeći, izgleda da je Filip Car prošlost i da Dalila planira da ponovo pridobije svog supruga nazad, ali po mišljenju mnogih to radi na pogrešan način.

BONUS VIDEO: