PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Ćerka poznate sportiskinje završila ispod JORGANA LJUBAVI sa Radetom Lazićem, a SADA JE POSTALA MAJKA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.11.2021 | 07:35


Višestruka olimpijska, svetska i evropska prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić, podelila je sa svojim brojnim pratiocima da je postala baka, a čestitke su se nizale sa svih strana.

Foto: printscreen
PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Ćerka poznate sportiskinje završila ispod JORGANA LJUBAVI sa Radetom Lazićem, a SADA JE POSTALA MAJKA! (FOTO)

Višestruka olimpijska, svetska i evropska prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić (55) podelila je lepe vesti na društvenim mrežama. Jasna se, naime, oglasila iz Egipta i postavila fotografiju sa unukom, koja je raznežila sve.

 

 

Dobrodošla na svet, Sofi! - navela je ona u opisu slike.

Nadam se da ćeš mojoj Lei doneti isto toliko radosti i lepote koliko je i ona u moj život! Do zvezda... Novi život, moja krv! - dodala je Jasna, dok su se komentari oduševljenih pratilaca nizali.

Foto: printscreen

Lea Šekarić postala majka

 

Jasna je, podsetimo, rođena u Beogradu, ali je odrasla u Osijeku. Čak pet puta je osvojila po olimpijsku medalju. Razvedena je i ima dvoje dece, Leu i Luku, a sada može da se pohvali i ulogom u bake, koja će joj zasigurno prijati.

Podsetimo, njena ćerka Lea bila je učesnica rijaliti programa "Zadruga", gde je bila intimna sa cimerom, manekenom Radetom Lazićem. Naime, ona je tada ušla u "Zadrugu" kao zauzeta devojka, a nije joj trebalo dugo da svog dečka javno prevari. Nakon što je izašla iz rijalitija, Šekarićeva je priznala da su je pogodile reakcije ljudi na njeno učešće.

BONUS VIDEO: