PRVI PROBLEMI U LJUBAVNOM GNEZDU, KREĆE HAOS! Dalila i Filip zaspali zagrljeni, a onda je on žestoko NAPAO zbog OVOGA!


IZVOR: Republika - 25.10.2021 | 07:34


Dalilin i filipov odnos je krenuo kroz bezazleni flert, a onda potom se zadesio i neočekivani obrt, te je Dalila zbog novopečene ljubavi stavila tačku na brak sa Dejanom, ali izgleda da joj sada kreću problemi i u ovoj vezi.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Car ne kriju više emocije

Ljubavni trougao koji čine Dalila Dragojević, njen muž Dejan Dragojević i Filip Car danima je glavna tema u "Zadruzi 5", a sada je došlo i do prve ozbiljnije svađe između Dalile i Filipa Cara.

Čitava drama počela je nedavno, kada je Filip priznao da ima emocije prema udatoj Dalili, a zatim se pokazalo da ni ona nije ravnodušna prema njemu, to je sve kulmiralo krahom braka, ali izgleda sada kreću problemi i u novoj vezi. 

Prvi problemi?

Filip Car se probudio vidno neraspoložen, pa je brzo došlo i do kratke rasprave sa Dalilom Dragojević. Naime, ona je došla kod njega, pa mu zamerila što mora da ga juri, kako bi uzela svoje stvari, a Car joj je odbrusio i okrenuo leđa:

Ti non-stop hodaš, non-stop si negde - rekla mu je Dalila.

Pa, šta treba da radim, da spavam pored tebe? - pitao ju je on, ostavio cigarete, pa otišao, a samo nekoliko momenatapre rasprave, njih dvoje su zaspali zagrljeni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan slomljen zbog Dalile

Podsetimo, Dalila i Car postaju sve bliži, a ona je juče i definitivno stavila tačku na brak sa Dejanom, koji to veoma teško podnosi, te je u totalnom nervnom rastrojstvu.