MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA: Emina Mujić očajna zbog ćerke, evo šta kaže o zetu Dejanu! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 24.10.2021 | 00:05


Emina Mujić nakon što joj je ćerka Dalila Dragojević priredila apsolutni haos, odlučila je da svima pokaže koliko voli Dejana Dragojević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Oglasila se majka Dalile Dragojević, Emina Mujić

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević definitivno su stavili tačku na njihov brak, nakon što je zadrugarka odlučila da se prepusti emocijama Filipu Caru, zbog čega je ceo region ostao u šoku. Prošle noći Dalila je priznala javno da se više neće boriti za svog supruga, te da je do sada živela u apsolutnoj laži.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejanu Dragojević krvava burma

 

Sa druge strane, Dejan ne može da dođe sebi, pa je prošle noći doživeo pomračenje i povredio ruku, tako što je iz sve snage udario rukom o vrata, zbog čega je prolio krv. 

Poznato je da je Dalilina majka Emina Mujić prihvatila mlađanog Dragojevića kao svog sina, te da je neizmerno volela, a sada je odlučila da se oglasi i otkrije kakvo je njeno mišljenje o svemu. Naime, Dalilina majka objavila je fotografiju Dejana Dragojevića na njenom Fejsbuk profilu, a emotivnom porukom rasplakala je sve.

- Dejan je moja duša i biće dok ja živim - napisala je Emina Mujić na Fejsbuk profilu.

Foto: facebook.com

Majka Dalile Dragojević se oglasila

 

Dejan Dragojević i dalje se ne miri sa činjenicom da je njegova voljena supruga Dalila donela odluku da definitivno stavi tačku na njihov brak zbog Filipa Cara. Region, kao i zadrugari su podeljeni u dva tabora, dok jedni podržavaju romansu Dalile i Cara, sa druge strane, krive i osuđuju Dragojevićku zbog preljube na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Ostaje nam da vidimo kako će njihov odnos teći u nastavku rijalitija ,,Zadruga 5" i da li će Dalila papire za razvod potpisati baš u Šimanovcima.