DEJAN KONAČNO PRELOMIO! Nakon puštanja EMOTIVNIH snimaka Dalile i Filipa, on ODBRUSIO: DALILA JE SADA BIVŠA ŽENA!


IZVOR: Republika - 23.10.2021 | 11:54


Nakon celog haosa koji prati ovaj ljubavni trougao, Dejan je konačno presekao i uputio reči Dalili, koje će je zaboleti, a možda pak i naterati da konačno uplovi u romansu sa Filipom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević prelomio

Posle podužeg perioda neizvesnosti, i ljubavnih muka izgleda da se ljubavni trougao bliži  kraju, te je sasvim očekivano, da će neko morati da ispadne. Poznato je da je već neki period Dalilin i Dejanovov brak na klimavim nogama, a Dalila sve više i više pokazuje emocije Filipu, dok supruga stavlja u drugi plan. Dejan je to sve nemo posmatrao neki period, ali danas je konačno prelomio i odlučio u kakvom smeru će ići njihov brak.

Zadrugari su imali prilike da vide klip na kom se vidi emotivni odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji je ipak uspeo da pogodi osećanja Dejana Dragojevića, Dalilinog supruga.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filipove i Daliline emocije sve su veće

Nemam komentar, iskreno da ti kažem. Šta da prokomentarišem, neka kažu drugi pa ću možda da se nadovežem - rekao je Dejan.

Vidi se da nešto ima između njih. Nisam znao da postoje emocije sa njegove strane, a vidim da Dalila ne može da sakrije emocije i da joj on prija. Sigurno postoji nešto što nam još niste pokazali, tako da je vrlo nezahvalno da kažem sada nešto - dodao je Mensur.

Da li je moguće da nemaš šta da kažeš nešto, ovo je tvoja žena? - pitao je voditelj.

Nemam, šta da kažem, to je bivša žena - odgovorio je Dejan.

Ja sam gledao sve napolju i sve mi je jasno, ovo je samo deo. Što se mene tiče Car i Dalila su u vezi a Dejan je samo formalno tu - rekao je Đedović.

Šta hoćete vi od mene? Svi gledate u mene sada, šta treba da kažem, ona se smeje samo, ništa nije uradila. Ona je rekla da je gušim i evo pustio sam je neka je sreć,a sad je podržite! - dobacivao je Dejan.

Da li će uspeti na kraju da izglade odnose, sve je neizvesnije, ali zasigurno je da Dejan neće moći tako lako da pređe preko javnog flerta njegove i dalje zakonite supruge Dalile, koja je čak i prešla granicu, te se upustila u strastvene poljubce sa poznatim šarmerom Filipom.