NI SAMU SEBE NE BI PREPOZNALA NA STARIM SLIKAMA! Ovako je IZGLEDALA Dragojevićka pre SVIH plastičnih operacija, javnost zgrožena! (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.10.2021 | 13:42


Dalila Dragojević nikada nije krila da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, kojih je po svemu sudeći bilo dosta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je imala nekoliko estetskih zahvata

Dalila Dragojević nikada nije krila da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, te i da je sada konačno zadovoljna svojim izgledom, ali javnost je totalno zaboravila kako je ona izgledala na početku rijaliti karijere.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević ne liči na sebe

Dalila je na sebi uradila plastičnu operaciju nosa, stavila silikone u usne koje je nedavno i izvadila, a čini se da je i dopunjavala jagodice. Takođe, kao šlag na tortu je uradila i obrve, koju su dodatno doprinele da je ljudi ne mogu prepoznati na ulici. Ova poznata zadrugarka, nikad se nije libila da otvoreno o svim korekcijama priča, a kako bi i mogla, s obzirom da je razlika i više nego očigledna.

Foto: republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Dalila Dragojević se ne odvaja od Filipa Cara

Njeno učešće u "Parovima", pratili su brojni skandali, ali po svemu sudeći izgleda je to jedino što zadrugarka kod sebe nije menjala, s obzirom da je proteklih dana tema broj jedan u svim medijskim natpisima zbog očijukanja sa Filipom Carem naočigled svog supruga Dejana, kojeg je inače, takođe upoznala u rijalitiju.