ŠA PONOVO UHODI TARU SIMOV? Reper nakon RASKIDA ne može da dođe sebi, prati je u stopu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.10.2021 | 10:20


Reper Nenad Aleksić Ša iznenadio je sve svojim potezom kada je na Instagramu objavio fotografiju na istoj lokaciji gde je nekad stanovala i Tara Simov, njegova bivša devojka.

Foto: Republika.rs

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se svađaju

 

Bivši rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nakon napuštanja ,,Zadruge 4" stavili su tačku na njihovu vezu, na vrlo traumatičan i napet način. Dosta se spekulisalo da li se oni još uvek viđaju, da li je u pitanju samo jedan marketinški trik, ali oni od raskida se nigde nisu pojavili na istom mestu. 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša prevario je svoju suprugu Ivanu Aleksić, od koje se potom i razveo, a onda je nakon završetkla rijalitija ostao i bez 20 godina mlađe devojke. Sada je reper sa Novog Beograda uradio nešto što je mnoge iznenadilo. 

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se poljubili

 

Naime, nakon što su stavili tačku na njihovu romansu, Tara Simov preselila se i bila je na relaciji Voždovac - Banjica, prvo vreme bila je kod drugarice i druga, potom se ponovo premestila na nekoliko dana, a onda je kupila psa April, koja je unela promenu u njen život. 

Tara se potom posvetila udomljavanju i spasavanju pasa sa ulice, pa je tako nekoliko puta u stan dovodila lutalice, koje je kasnije zbrinjavala na drugim adresama. 

No, ono što je sve iznenadilo jeste što je i Ša počeo da leti okolo po Beogradu, pa je sasvim slučajno završio na Voždovcu, gde je Tara jedno vreme obitavala. On je na Instagramu okačio fotografiju, a potom označio lokaciju da se nalazi na Voždovcu, pa su mnogi pomislili da se ponovo viđa sa Tarom, na novoj adresi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)