ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBELODANILA RAZLOG IZLASKA IZ ZADRUGE: Peca se ne odvaja od nje, Maja Marinković jedva dočekala da je vidi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.10.2021 | 08:21


Zadrugarka Aleksandra Subotić izašla je iz Bele kuće bez ikakvog objašnjenja, već je samo na svom Instagram profilu obavestila svoje pratioce da više nije u ''Zadruzi'', a sada je podelila da proslavlja svoj 25.rođendan u društvu porodice i prijatelja, a među njima su i LJuba Pantović, Maja Marinković sa Takijem i njen verenik PRedrag Raspopović.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić proslavlja rođendan van ''Zadruge''

Zadrugarka Aleksandra Subotić izašla je iz rijalitija ''Zadruga'' bez ikakvog objašnjenja i datog razloga, te je iznenadila sve svoje pratioce kada se na svom Instagram profilu oglasila iz automobila kada je i otkrila da je napustila Belu kuću i da je na putu za Novi Sad.

Kako je na društvenoj mreži Instagram aktivna veoma, ona je odmah po izlasku počela da objavljuje fotografije iz realnog života, a onda je podelila i fotografije sa proslave 25.rođendana koji proslavlja sa proodicom i prijateljima.

Među gostima su se našli njena majka Ljuba Pantović, najbolja drugarica, bivša zadrugarka Maja Marinković i njen otac Taki Marinković, kao i njen verenik Peca sa decom. POGLEDAJ GALERIJU

 

Aleksandra nije krila osmeh sa lica, a miljenje mnogih je da je izašla iz ''Zadruge'' urpavo kako bi proslavila rođendan sa najmilijima. Međutim, nije poznato da li je ova odluka definitivna ili se Subotićeva ipak vraća u Imaginarijum.