MARIJANA ZONJIĆ IŠAMARALA JANJUŠA: Zadrugarka dobila histerični napad, preti joj DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2021 | 11:46


Marijana Zonjić nahvatala je Janjuša sa drugom zadrugarkom, nakon čega nije mogla da se iskontroliše, te mu je opalila šamar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić udarila šamar Janjušu

 

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš definitivno nema sreće u ljubavi, ali ni sa ženama, iako bi se mnogi zapitali da li je u pitanju karma ili prosto njegovo ophođenje prema nežnijem polu, Marijana Zonjić pokazala mu je zube i danas mu zavalila neviđenu šamarčinu. 

Pre samo godinu dana, istu stvar je radila i njegova bivša devojka Maja Marinković, koja je nedavno abortirala njegovo dete. Marijana je prišla Janjušu kako bi mu dala još jednu šansu da isprave stvari, a on, poznat kao neko ko voli da eskivira ozbiljne razgovore, doveo je Zonjićevu do ludila, nakon čega mu je ona udarila šamar. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić napala Janjuša zbog Sanje Grujić

 

- Ljubomorna je neverovatno, toliko da ne mogu da popušim cigaretu ni sa jednom - rekao je Janjuš.

Marijanu je dodatno iznervirala situacija koju je zatekla. Naime, dok je dolazila do Janjuša, Marijana ga je uhvatila u bliskom odnosu sa Sanjom Grujić, sa kojom je on već od pre nekoliko dana imao razmenu nežnosti. Marijani nije bilo svejedno kada je uhvatila Janjuša u zagrljaju druge, pa mu je opalila šamar, a potom počela da histeriše. 

Budući da je fizički obračun u rijalitiju strogo zabranjen, ostaje nam da vidimo da li Marijani preti diskvalifikacija