ISPLIVALI DOKAZI DA JE JANUŠ VARAO MAJU! Obelodanjena šokantna prepiska sa Marijanom: LJUBAVI MOJA LEPA!


IZVOR: Republika - 25.09.2021 | 17:30


Marko Janušević i Marijana Zonjić na iznenađenje svih ukućana, ali i javnosti su veoma bliski u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a kako su nedavno krenule i prve svađe i razotrkivanja nepoznatih detalja njihovog odnosa, Marijana je zapretila prepiskama od ranije koje je Janjuš negirao, a sada su iste te prepiske isplivale i dokaz su da je košarkaš varao tadašnju devojku Maju Marinković.

Foto: Printskrin TV Pink

Janjuš varao Maju sa Marijanom Zonjić

Marko Janjušević Janjuš bivši dečko Maje Marinković i njena bivša najbolja drugarica, Marijana Zonjić u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' su na iznenađenje mnogih vema bliski, a kako su se nedavno i poljubili počele su i prve svađe i otkrivanje nepoznatih detalja njihovog odnosa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Janjuš i Marijana Zonjić se nedavno poljubili prvi put

Njih dvoje su se posvađali i jedno drugom upućivali teške reči, a Marijana je u jednom trenutku i zapretila navodnim prepiskama koje su dokaz da ju je Janjuš muvao i pre samog rijalitija, dok je bio još uvek u emotivnom odnosu sa Majom Marinković.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Janjuš spopadao Marijanu Zonjić dok je bio u vezi za Majom Marinković

Kako prenosi Pink.rs, isplivale su sporne prepiske čije je postojanje Janjuš negirao, a u kojima se jasno vidi da je tadašnju devojku varao.

- Ljubavi moja lepa - pisao je košarkaš.

- Hahah ti si lud - odgovarala mu je Marijana, u nastavku se vidi da Janjuš pokušava da dođe do Zonjićeve te je obaveštava da dolazi u Beograd i pita je kada će se videti:

- Kada si slobodna za Janjuša - pitao je tada zauzeti Janjušević.