OTVORENO PISMO MILJANE KULIĆ VELIKOJ ŠEFICI: Niste prošli ono kroz šta sam ja, došlo je vreme da se raziđemo! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 15.09.2021 | 05:59


Miljana Kulić odlučila je da svoje misli iskuca i objavi na Instagram profilu!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5”, a Veliki šef doneo je odluku da po hitnom postupku pokrenu tužbu protiv nje i traže na ime duga 100. 000 evra po ugovoru.

Kulićeva je po izlasku potpuno promenila život, otvorila novi profil na Instagramu, zapratila njoj drage ljude i porodicu, a potom se svima obratila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge 5

 

Iako smo navikli na nju, njena histerična i bezobrazna ponašanja, niko nije ni slutio da će Miljana doći do ovoga. Ona je prethodnih dana pravila haos po imanju u Šimanovcima, palila Rajski vrt, glumila da se samopovređuje, a razlog je bio što njen dečko Lazar Čolić Zola nije ušao u rijaliti.

Mnogi su njeno ponašanja okarakterisali kao nedolično i bezobrazno, jer posle svega što su čelnici Pinka uradili za nju i njenu porodicu, Miljana je ovim potezom zapravo pokazala da njen sebičluk uvek isplivala na videlo. U ranim jutarnjim satima ona je napisala stori na kom je objasnila celu situaciju.

-Jednostvno nisam imala više snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete me smatrati i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno he sigurno… Niste u mojoj koži svoh ovih godina i niste prošli put kroz koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila, biću ja jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija! Znam da ima vas koji me razumete i i bez obzira što se trenutno osećam loše, šaljem veliku ljubav! Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je bar još dve nedelje, a najviše mi je falio on(Lazar Čolić Zola) - napisala je Miljana u svom emotivnom pismu.

Foto: Instagram.com

Otvoreno pismo Miljane Kulić