OD RAMENA ZA PLAKANJE DO VELIKE LJUBAVI: Maja i Car ne mogu jedno bez drugog! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.08.2021 | 20:45


Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car ušli su u emotivnu vezu nakon izlaska iz ''Zadruge'' i bolnih raskida sa svojim partnerima Janjušem i Minom Vrbaški, a da im ljubav cveta i da se ne razdvajaju dokazuju fotografije koje neprestano objavljuju na svojim društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen

Filip Car i Maja Marinković uživaju u ljubavi

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car, nakon izlaska iz rijalitija i burnih raskida sa partnerima Markom Janjuševićem Janjušem i Minom Vrbaški našli su utehu jedno u drugom i upustili se u emotivni odnos koji iz dana u dan sve više cveta.

Foto: printscreen

Filip Car i Maja Marinković nakon nesrećnih veza uplovili u mirnu luku

Naime, njih dvoje neretko objavljuju fotografije na svojim društvenim mrežama na kojima se jasno vidi da su srećni u svojoj ljubavi, te da svaki trenutak provode zajedno i koriste da odu negde. Kako su u početku bili rame za plakanje jedno drugom i prijatelji za utehu, tako je njihov odnos rastao, a emocije su se sve više rađale što je dovelo do jedne za sada idilične veze i odnosa.

Foto: printscreen

Filip Car i Maja Marinković nikad srećniji u svojoj ljubavi, otputovali u Beč

Odlučili su da pre nego što počne nova, peta sezona rijalitija ''Zadruga'' otputuju i sklone se iz Beograda, te poslednjih nekoliko dana iskoriste samo na sebe, a odlučili su se na put u Beč odakle su objavili fotografiju na Instagram profilu, nasmejani i zagrljeni.