NISAM ZABOLA MARKU NOŽ U LEĐA! Tara se suočila sa Đedovićem pa otkrila sve detalje njihove svađe!


IZVOR: Republika.rs - 28.08.2021 | 20:47


Marko Đedović i Tara Simov našli su se oči u oči javno pred milionskim auditorijumom

Foto: pink.rs

Tara Simov i MArko Đedović

 

Tara Simov i Marko Đedović večeras su seli oči u oči u emisiji "Narod pita" i izneli detalje o celokupnoj drami koja se među njima dešavala u prethodnom periodu.

-Trenutno mislim da sam najomraženija. Devojke koje imaju istu titulu ljubavnice, bile su gore. Ima devojaka koje su mnogo loši ljudi. To mi je krivo. Nisam neko ko može da ispravi mišljenje naroda, niti mi je to namera - istakla je Tara.

-Nisam zabola Marku nož u leđa lično - rekla je Tara.

-Prelomna situacija je bila kad sam sa Ša otišao da pričam. Gledao sam da mu objasnim, na vrlo blag način, da on te priče treba da se mane. Na fin način pokušao sam da blago obasnim da je to i za njegovo i njeno dobro. Nekon toša je Ša meni šapnuo da je Tara njemu rekla da čak ni sa mnom ne razgovara - pričao je Đedović.

-Nisam ga pripremala da će Marko njemu nešto loše da uradi. Unutra je mnogo teža jedna reč, nego napolju - dodala je Tara.

-Tara Simov kaže Nenadu Aleskiću Ša da ne priča sa mnom i meni padne klapna. Posle svega što se izdešavalo sa mnom, ona nađe nekog Nenada - nastavio je Marko.

-Znam u kom kontekstu sam ja rekla, u kom je on rekao, a u kom kontekstu je Marko shvatio - nadovezala se Tara.