PROKLELA SAM FRANA: Paula priznala da se bavi CRNOM MAGIJOM!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 21.04.2021 | 04:30


Paula Hublin priznala je da je proklela Frana Pujasa da zauvek bude pored nje pomoću lančića koji je dobila od vračare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Paula i Fran

Njih dvoje su ušli u "Zadrugu" kao par, ali su ubrzo pukli. Nakon raskida su se nekoliko puta mirili i ponovo svađali, te nalazili sebi druge partnere, a sada je otkrivena i misterija zbog čega je to tako.

- Šta misliš da li Fran i Paula pate jedno za drugim - pitao je Milan Milošević tokom "Pretresa nedelje" Taru Simov, koja je njihova bliska prijateljica, a upravo ona je otvorila Pandorinu kutiju:

- Ja to ne bih nazvala ljubavlju, ali mislim da je opsesija i patnja kao jin i jang, ali dve loše strane. Loši su, ali jedno bez drugog ne mogu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Priznala da s ebavi magijom... Paula

Ovo je podstaklo i Paulu da se otvori.

- On uvek pogleda u mene uveče, otvara vrata i samo gleda gde sam, a onda sam ja luda i ja, kao, provociram. Juče sam sela sa Monikom, bile smo u kuhinji i tada sam joj rekla da ona gleda jer sam mislila da sam luda, a on Minu grli i gleda u mene - rekla je Paula puna sebe, zadovoljna jer je ubeđena da ljubav bivšeg pripada samo njoj, a onda je voditelj Milan Milošević, koji je već primetio da Paula mađija lančićem po Beloj kući, ubo pravo u metu potpitanjem:

- Opet si vrtela svoj lančić?!

Hublinova se nije libila da potvrdi da se služi crnom magijom iako njene tehnike neki ne shvataju ozbiljno.

- Ovo je nova metoda, kunem vam se! Samo se vi smejte, ali je taj lančić pogodio sve, meni je jedna žena pre rekla neke stvari i dala mi lančić. Danas sam videla za koliko godina ću se udati i kaže za 13 godina, i koliko slova ima moj budući muž, slova u imenu, i meni i njemu je ispalo da se uzimamo, ali bićemo tri godine zajedno, a onda ću ja otići u zatvor i nakon toga ću se udati. Kaže da ćemo biti zajedno za dve godine, a da će on imati dve veze u međuvremenu, i sve se nekako poklopilo. Onda sam pitala za koliko godina ću dobiti decu, i njemu je tako ispalo i proklela sam ga da budemo zauvek zajedno. Mogu da ga gledam koliko hoću jer sam bila njegova devojka i došli smo ovde zajedno - objasnila je Paula i zgranula sve koji su sedeli za crnim stolom jer tako otvoreno priča da je omađijala bivšeg i da ga tako drži pored sebe.

- Fran, da li voliš Paulu - pitao je zatim Milan.

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6

Fran i dalje voli Paulu...

- Mi se volimo i pomirićemo se za dve godine. Svako ko je mene dirao, vratilo mu se duplo, ali, polako, videćemo napolju - rekao je Fran, koji je bacio sumnju svojom izjavom da i on, kao njegova devojka, veruje u vradžbine i bajanja.