(FOTO) FUJ! ŠTA JE BRE OVO?! STANIJA IZAZVALA ZGRAŽAVANJE PRIZOROM SVOJIH NOGU USRED EMISIJE: Ovo niko nije očekivao od nje - svi u šoku!


IZVOR: Republika - 04.11.2020 | 10:14 >> 10:42


Razočarenje!

Foto: instagram.com/ stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević sinoć je bila gost u popularnoj emisiji "Amidži show" i pored toga što smo ispratili pomirenje godine sa Kristijanom Golubovićem, popularna starleta je ipak najviše komentara dobila na račun svog fizičkog izgleda.

Ako mislite dok gledate savršeno urađene slike domaćih i svetksih zvezda, da su povlašćene u odnosu na većinu drugih žena i da im je priroda podarila izgled bez mana, varate se, a Stanije je veliki dokaz za to.

 

 
$bp("Brid_04484742", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});

 

Dok se na sve načine trudi da u javnost plasira slike na kojima je njena linija dovedena do idealne, zaboravlja da kamera ipak ima bolji fokus od fotoaparata, pa u video zapisu ipak sve postaje mnogo realnije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svi su ostali zgroženi prizorom, kada se u gro planu na TV ekranima pojavila starletina butina, prepuna celulita i masnih naslaga. Zbog mlađih populacija i devojčica koje prate javne ličnosti na mnogim društevenim mrežama Stanija ili ne bi trebala više da se slika gola ili ipak da ponovo poradi na svom fizičkom izgledu.