Golubović prvo preti, pa preklinje za milost! Stanija nikad brutalnija: Kristijan me moli da povučem tužbu!


IZVOR: Irena KARIĆ - 28.10.2020 | 04:25


Nakon velike prašine koja se podigla oko toga što je Kristijan Golubović javno pretio smrću Staniji Dobrojević, zbog čega su završili na sudu, desio se preokret.

Foto: estock/instagram.com/printscreen

Kristijan i Stanija

Prema Stanijinim tvrdnjama, žestoki momak s beogradskog asfalta ipak se pokajao zbog javno izrečenih reči koje lede krv u žilama i sada je, preko posrednika, moli da ona promeni iskaz i ne tereti ga za to delo, u zamenu za javno izvinjenje.

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Tačno je da sam dobila predlog da povučem taj iskaz, odnosno da promenim iskaz da ga ne bih teretila i da kažem da se ne osećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smem da vam otkrivam ko je oko toga kontaktirao sa mnom i ko mi je to ponudio. Iduće nedelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo videti šta ću i kako ću - izjavila je Stanija za Skandal posle saslušanja Kristijana, koji je prošlog petka izveden iz rijalitija kako bi dao iskaz, u kome se, prema navodima, branio time da je reč o neslanoj šali koja je otišla predaleko.

 Starleta je zbog saslušanja doputovala iz Amerike u Srbiju, Kikijeva sudbina je sada u njenim rukama


Iako je trebalo da bude saslušan u sredu, pošto je Golubović, prema nezvaničnim navodima, odbio da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva advokata, njegov termin je pomeren za petak.

 

 
$bp("Brid_03822484", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});

 

Da li će se i u kom pravcu proces nastaviti, zavisi isključivo od Stanije i njenog iskaza u sudu. Dobrojevićeva je, inače, prošle nedelje u strogoj tajnosti stigla iz Amerike u Srbiju i čeka se njen potez.

- Stigla je. Sve izjave će davati nakon što da iskaz u sudu - potvrđeno je iz Stanijinog PR tima i za Srpski telegraf.

 

Foto: youtube.com/DINASTIJA

Ovo je izjava zbog koje je Kristijan sada na kolenima

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga u životu ko mi bude spomenuo dete, zapamtite ovo, po cenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare - pretnja kojom je Golubović uznemirio javnost i završio na sudu sa Dobrojevićevom.

Golubović odbio da priča bez advokata

Kristijan je, navodno, 21. oktobra odbio da govori i daje izjave u tužilaštvu u Rumi jer nije imao pravnog zastupnika, pa je zbog toga saslušan tek dva dana kasnije u prisustvu advokata.