PRELJUBNICI PUKLI! Otkriveni svi detalji raskida najskandaloznijeg para Zadruge 3! Ostaćete u ŠOKU!


IZVOR: Alo - 13.07.2020 | 13:40


Mnoge su iznenadili odlukom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana i Edo

Dragana Mitar obavestila je putem društvene mreže Instagram da su Edis Edo Fetić i ona definitivno stavili tačku na svoj odnos! Nakon turbulentnog odnosa u "Zadruzi", rijaliti-par se dogovorio da svako nastavi svojim putem.

Ovim povodom jedan portal kontaktirao je bivšu zadrugarku, a ona je za njiih otkrila zbog čega je njena emotivna priča sa Novopazarcem doživela krah.

- Nemamo iste ciljeve, ni poglede na svet, a ovu odluku sam donela ja. Edis je podržao, jer je i on sam svestan cele situacije. Kada se sve sabere i oduzme mi smo još i u "Zadruzi" smo znali da nismo jedno za drugo, ali nismo hteli javno da okončamo vezu. Mi smo iz različitih gradova, on živi u Pazaru, a ja u Beogradu i smatram da je u ovom trenutku za mene i moje dete najbolje da ostanem tu gde jesam - rekla je Dragana i dodaje:

- Što se tiče nove ljubavi, pa šta da vam kažem to se kod mene ne planira, to se jednostavno desi. Malo sam živnula i posvetila se sebi, tako da mi za sada ništa ne fali, ali ako se pojavi neko vredan moje pažnje, ne bih ga odbila (smeh) - zaključila je Dragana Mitar.

Dragana je na svom Instagram profilu javno otkrila da je okončala vezu sa Edisom.