Sloba otvorio dušu: GODINU I PO DANA NISAM IMAO SEKS SA KIJOM!


IZVOR: M. Š. - 22.10.2017 | 11:12


Poziv Nadice, Kijine majke i još uvek zakonite tašte Slobodana Radanovića, otvkrio je mnogo toga. Sloba je bio iziritiran nekim njenim rečima i nakon kraćeg ubeđivanja voditeljke pristao je da progovori o braku sa stjuardesom u kojem mnogo toga nije funkcionisalo već duže vreme.

Foto: instagram.com/sampanjactatica

Slobodan Radanović i Kristina Kockar

Nadica se uključila uživo u program i ispričala kako je njena ćerka Kristina zbog brutalne i javne izdaje bila na lekovima i infuziji, ali da je sada bolje i da se polako oporavlja. Kijina majka je potencirala na jednoj reci, a to je izdaja i samo je jedno pitanje imala za zadrugara, a to je : "zašto na tako brutalan način?".

Sloba se opirao da na početku da potpuno precizan odgovor na ovo pitanje, ali na potenciranje te teme i da je sada pravo vreme kada on treba da otvori karte, iskusna  voditeljke Dušica uspela je da izvuče svašta nešto od pevača:

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

-Ja sam milion puta bio izdan, godinu i po dana se osećam kao da sam u vezi sa sestrom, naš odnos se sveo na bratsko-sestrinski odnos - rekao je Sloba što je odmah navelo nekog zadrugara da prokomentariše:

- Znači seksa nije bilo!

- Nije u pitanju samo seks, i to je, ali nisam ja čovek kojem je to najbitnija stavka u životu, kome je normalno da mu žena ne da da je dodirne i pomazi! - pričao je posramljeni Slobodan.

Svi su ostali u šoku nakon ove njegove ispovesti, pa je čak i Jelena Golubović ostala bez komentara.

Pogledajte celu priču u videu ispod: