(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogodila je iz sve snage šoljom u glavu! Krv lipti na sve strane: Gađala Janjuša pa pogodila nju! Hitna diskvalifikacija?!


IZVOR: Republika - 19.06.2020 | 07:35


Prikazan je još jedan ljubomorni ispad Maje Marinković, kada je tokom poslednje žurke kroz jecaj zamerila oženjenom Marku Janjuševićem, sa kojim je od skora ozvaničila vezu u rijalitiju, što gleda u pravcu Ane Korać, sa kojom su ga povezivali u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 3".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Okrvavljena Ermina

- Ja odlično primećujem njihove poglede kako bi mene isprovocirali. Jednostavno, primećujem, Ana, sa tvoje strane kada je bila situacija sa tortom - govorila je Maja.

- Šta je imam sa time što je tvoj momak meni prišao i dao mi najlepše parče torte - pitala se Koraćeva.

- Ja vidim to u njemu, od njega je jače da priđe, da prokomentariše, slab je na žene, zbog toga se i svađamo - objašnjavala je zadrugarka.

- Ni jedan dan ne prođe da ona meni nešto ne prebaci, da ne ljubomoriše - tvrdio je Janjušević.

Ti si meni prebacio da sam se uvaljivala Banetu Čolaku u krevet - govorila je Maja, a onda na Janjuševe provokacije odreagovala tako što ga je gađala šoljim.

Maja je u naletu besa bacila šolju sa ciljem da pogodi Janjuša, pa povredila Erminu Pašović, kojoj je odmah ukazana medicinska pomoć. Zbog ovog postupka Marinkovićeva je kažnjena mesečnim honorarom.

- On (Janjuš) me je doveo do ludila, nisam želela da gađam Erminu, sa razlogom sam kažnjena. Ne znam je li Ermina dobro, nisam gađala namensi Anu, već Janjuša, opsovao mi je, vređa me i ponižava. Totalno sam odlepila - objašnjavala je Marinkovićeva.

- Znam da bi Janjuš meni prilazio i družio sa mnom, ali ne sme od nje. Janjuš je meni prišao, ne ja njemu. Meni ovo ponašanje nije normalno - istakla je Koraćeva.