Sloba se zaigrao i nastao je haos: Luna tvrdi da je Kija terala muža da flertuje sa devojkama u Zadruzi!


IZVOR: Republika - 12.04.2020 | 08:23


Pevačica Luna Đogani tokom "Pitanja novinara" osvrnula se na vezu sa pevačem Slobom Radanovićem u "Zadruzi".

Foto: TV Pink/printscreen

Luna, Sloba i Kija

Luna je iznela tvrdnju da su Sloba i njegova bivša žena Kija Kockar napravili dogovor da se on igra u rijalitiju, ali da je on prešao granicu i da je tako došlo do čuvenog ljubavnog trougla.

- Ne baš iskoristili... Mislim da je bila neka priča, ja znam kroz neke proverene informacije. Da se ne ponaša kao slobodan muškarac, da flertuje. Mislim da se Sloba zaigrao i da se zaljubio u mene. Videli ste kako se završilo. Njihovo ponašanje napolju mi je sve reklo. Njemu je nešto kliknulo na samom kraju. Neću da kažem da su me iskoristili, to sam uradila svesno. Ali mislim da postoji mnogo više od cele te priče da je on bio oženjen u srećnom braku, da je on nju prevario i tako dalje. I dan danas stojim pri tome da to nije sve - navela je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani

Podsećamo, Luna je nedavno priznala i to da joj je krivo što je Slobodan nakon "Zadruge 1" napravio uspeh u poslu i skinuo ljagu sa imena, a da je najveći krivac on u celoj priči bio. Luna je dodala i da treba da joj daje 50 odsto od nastupa, jer zahvaljajući njoj gradi karijeru uspešno.