Za samo PAR SATI vanredno ubacivanje: Zadrugari ni ne slute koga će UGLEDATI na vratima Bele kuće i kakav ih pakao očekuje!


IZVOR: Republika - 01.03.2020 | 16:17


Danas u toku dana smo mogli da vidimo da se večeras u "Zadruzi", sprema regularno izbacivanje takmičara, glasanjem publike, ali i vanredno ubacivanje, kako piše na televiziji Pink.

Foto: Promo foto

Podsetimo, zadrugari su glasanjem između Nine Babić i Nikole Orozovića, poslali Nikolu u izolaciju, ali desio se šok, kada je Ognjen Amidžić saopštio rezultat glasova publike, kada su izabrani Stefan Milošević i Milan Petković, pa će se večeras njih trojica boriti u igri za dupliranje glasova.

Nagađanja gledaoca su da će večeras u Belu kuću ući Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan, zbog napada na Mensura Ajdarpašića, ali kako ga non-stop zadrugari pominju, moguće je da će se upravo on vratiti da se suoči sa zadrugarima.

Takođe, Luna Đogani navodno ulazi u "Zadrugu", kako mediji nagoveštavaju, te se pominje i veliki honorar, koji će pobednica navodno uzeti za dve nedelje boravka, te i da se po pravilu, ne može boriti za prvu nagradu.

 Pored Lune i Vladimira, mnoge su spekulacije i zadrugara samih, da će Miki Đuričić ući i u ovu sezonu "Zadruge".

Mladen Vuletić je pre nekoliko meseci rekao da je dobio poziv iz Pink produkcije, pa postoji velika verovatnoća da će se on pridružiti zadrugarima u Imaginarijumu.

U svakom slučaju, ko ulazi večeras, ostaje nam da saznamo, ali će svakako biti zanimljivo videti lica zadrugara, kada možda baš nekog od njih ugledaju na pragu Bele kuće.