Vidiš da imam tikove: Gagi pobesneo na Anabelu pa je razotkrio!


IZVOR: Blic.rs - 07.07.2019 | 14:41


Gagi Đogani sinoć je iz prikrajka posmatrao superfinale čekajući da njegova ćerka Luna Đogani izađe, dok je kao njen predstavnik bila njena majka Anabela Atijas.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Prepucavaju se preko ćerke... Anabela i Gagi

U toku superfinala Luna je u jednom trenutku dobila novi nervni slom i posvađala se sa Stanijom. A kako je Đoganijeva otkrila da je razlog za svađu bilo ono što joj je kazala njena majka Anabela o Staniji i Marku, Gagi je pobesneo na svoju bivšu suprugu. 

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Besan... Gagi Đogani

Iako je Anabela odmah negirala da je bilo šta prenela Luni, njen bivši suprug Gagi ubeđen je da je Atijasova dovela njihovu ćerku do nervnog sloma:

- Pa da, Anabela non-stop govori da ništa nije prenela. Pa šta smo mi? Toliko slepi? Ja sve vreme govorim da ona prenosi neke informacije i stalno remeti to dete u "Zadruzi". Sad smo došli na finale, umesto da se opustimo, da sačekamo dete kako treba, ona je otišla i prenela neku glupost tamo Luni da je uznemiri, da doživi to što je doživela. Što to radi? Ja to ne razumem. I onda se posle ljuti i tu laže Dušicu i narod da ona ništa nije prenela. A ako si prenela onda priznaj da si prenela - besan je bio Gagi koji je istakao da mu je žao ćerke koja je 10 meseci prolazila kroz teške trenutke:

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Gagi podržava Luninu i Markovu vezu... Đogani u društvu Miljkovićeve majke Nedeljke

- Meni je žao, 10 meseci ja ovo gledam. I ne mogu ništa. Vidiš kako pričam s tobom, vidiš li na šta ja ličim? Vidiš da imam tikove. Teško mi je, ne mogu da gledam ovakve gluposti - govorio je Đogani.