Ona je narkomanka i prostitutka: Marko Miljković još prošle godine razotkrio Sanju!


IZVOR: Republika - 04.06.2019 | 12:08


Sanja Stanković pre dve večeri upitana je za poznanstvo sa Mihajlom Maksimovićem, koji se sumnjiči za podvođenje devojaka za se*sualne usluge. Međutim, Stankovićeva je to negirala i novinarki Srpskog telegrafa, Zorici Radulović izjavila da nema veze sa prostitucijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zna istinu i drži se nje... Sanja i Marko

Međutim, izgleda da nisu samo Zorica Radulović i Srpski telegraf dobro upućeni u to čime se Sanja bavila van rijalitija, obzirom na to da je sinoć zadrugarima pušten video snimak na kom se čuje kako Marko Miljković priča Kiji Kockar sve o Stankovićevoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stoji iza svojih reči... Miljković

Miljković je sve rekao nakon svađe sa Sanjom i Jovanom Tomić Matorom, kojima je pripretio odavanjem informacija:

- Alo, nisam tebi ništa rekao, ali ništa. Devojka je prostitutka, jeste prostitutka i narkomanka. Je l' hoćeš da pričamo o tome kako je uhapšen makro, je l' hoćeš? - tada je kazao Miljković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svi je optužuju da je prostitutka... Sanja

Marko je bio pozvan prošle godine u toku pregleda klipova da objasni zašto je ovo rekao, a on je tada ponovo bio iskren:

- Iz osvete sam rešio da kažem sve što znam o njima, ako žele ja ću izneti još neke činjenice, samo ako hoće. Sve što sam rekao istina je i to mislim, nemojte da pravite lažova od mene. Bez obzira na to što sam popio rekao sam sve što znam - rekao je Marko.

Sinoć je Veliki brat zadrugare podsetio na ovu priču, a Marko je i sada kazao da je sve što je izjavio istina.