Miljana i Zola u dugovima: Traže brdo para za njegov nastup, a Kulićeva povećava cenu!


IZVOR: Blic.rs - 25.03.2019 | 14:07


Samostalni život Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ispostavio se kao veoma skup, pa je par prinuđen da radi.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

Sad moraju da rade... Miljana i Zola

Njih dvoje angažovali su menadžera koji je otkrio da je cena Zolinog nastupa 500 evra kao di-džeja, a cenu povećava Miljanino prisustvo za 200 dodatnih evra:

- Ako je klub u Beogradu recimo 400 evra je cena za Zolin didžej nastup, jer Niš nije mnogo daleko. Za udaljenije gradove, po regionu tražimo 500 evra jer moramo da platimo i smeštaj. Za klubove koji su slabije posećeni predlažemo da angažuju i MIljanu sa Zolom da bi privukla posetioce, a to košta još dodatnih 200 evra- objasnio je Zolin i Miljanin menadžer, Boban Majstorović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobegli iz "Zadruge 2" pa ne znaju od čega će da žive...

On je otkrio i koji je Miljanin posao, kao i da rijaliti učesnica za noć zaradi stotinak evra nakon što on kao menadžer uzme svoj procenat:

- Može da bira ako hoće, ali njeno ime istaknuto na plakatima privlači ljude da dođu, vide je i upoznaju. Miljana se slika sa fanovima, a može i da peva ako neko traži - rekao je Boban.

Kao što je poznato Miljana i Zola zbog bega iz zadruge sada očajnički traže posao jer kako je televizija "Pink" saopštila njih dvoje moraju da isplate dug od po 50.000 evra zbog samovoljnog napuštanja rijalitija.