Pokajao se? Usred svađe sa Anom, David spomenuo Aleksandru!


IZVOR: Republika - 20.03.2019 | 15:50


Bivši verenik Aleksandre Subotić, David Dragojević, danas je bio veoma depresivan jer je već neko vreme razdvojen od nove devojke Ane Korać, te je otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa drvetom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i David...

- Pogodilo me je sve u vezi moje mame i kad je bio pretres nedelje, jako ružno što se meša u naš odnos, glupo mi je od Ane. Osećam se ružno, ja sam rekao sve šta imam, Ana mi je i te kako bitna. Ali, ova razdvojenost, posvađali smo se bezveze sinoć. Njoj su rekli da neće izdržati pritisak, a meni krivo što mama ne razmišlja kako je meni ovde zatvoren. Ko god nešto da Ani kaže, ja znam da je to urniše, ima i ona svoje probleme. Baš se trudim oko svega. Nedostaje mi. Nisam je ni sinoć video, ja sam krivac i napali su me da sam sujetan. Lazar je napisao neku poruku, ne znam ni šta je hteo. I ona je nešto pomislila da mi pričamo, naljutila se. Ne znam da li toliko grešim ili sam lud ne znam, pojma nemam. Tamo sam u hotelu zatvoren, depresivan sam, ni sa kim se ne družim ni ništa, kao lud sam - rekao je David.

Nakon toga, David je otišao da porazgovara sa prijateljem Markom Petrućijem, te mu se opet požalio na situaciju spolja:

Foto: printscreen/TVPink

Biljana Dragojević...

- Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene. Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam - rekao je David.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić...

- Znam da su te nepravedno osudili i rekli da si sujetan. Rešiće se sve to, samo iskuliraj. Razmisliće i ona, malo je sa ženama tako - rekao je Petrući.

- Ćaleta nisam video godinu dana, voleo bih da ga čujem i da vidim da li je dobro. Samo sam hteo da pričam. Ne mogu, sve ide na moju štetu. Stalno neko protiv mene, je*em mu mater! Dokle više?! - govorio je očajan Dragojević, a da li će mu Veliki šef uslišiti molbu, videćemo.