(VIDEO) Sutra bi se je*ala sa mojim mužem i gledala me u oči: Žestok okršaj Nadežde i Suzane zbog Mikija!


IZVOR: pink.rs - 03.03.2019 | 17:57


Nadežda Biljić je tokom prethodne večeri ušla u Belu kuću sa namerom da sa očita lekciju Suzani Perović i Mikiju Đuručiću. Naime, Pinkova zvezda smatra da joj je Perovićeva zabila nož u leđa ušavši u vezu sa pčelarom iz Kupinova.

Foto: printscreen/TVPink

Nadežda Biljić

Danas su novi zadrugari, Nadežda i Milan Petković komentarisali svoje cimere, a kada je došao red da Biljićeva kaže u lice Suzani šta misli o njoj, ona je osula paljbu. Kako su obe britke na jeziku, ušle su u verbalni sukob. 

- Na početku si me bodrila, bila si uz mene, plakala sam ti na ramenu, znala si koliko mi je teško, mogla si da mi kažeš, ako si nešto osećala - započela je Nadežda, ali nije uspela da dovrši misao, jer je Suzana odmah počela da se brani. 

Foto: printscreen/TVPink

Suzana Perović

- Te lovačke priče ostavi za nekog drugog. Ja ti nisam Sloba Radanović i sa mnom tako ne možeš da pričaš, ja ti ništa loše nisam uradila - vikala je Suzana. 

- Razočarala si me. Sutra bi mi se j*bala sa mužem i gledala bi me u oči. Ti mi glumiš neku zvezdu. Mnogo si nebitna u mom životu. Moje mišljenje o tebi je nula - odbrusila joj je Nadežda.

Belom kućom se istog trenutka prolomila vika sa obe strane. Nadežda je bila toliko besna da nakon Suzane više nikog nije želela da komentariše.