Miljana bacila šolju i unosila se Mariji u lice: Kulićeva skočila na majku!


IZVOR: Republika - 14.02.2019 | 10:01


Marija Kulić ponovo je napala Lazara Čolića Zolu zato što je ovoga puta na svoj rođendan pozvao one koji ne vole njenu ćerku i nju. Budući da Zola, kao i uvek, nije bio raspoložen da se žestoko raspravlja s njom, Marija ga je izvređala i sela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija ponovo osula paljbu na Zolu...

Međutim, Miljanu je žestoko pogodilo sve što je Marija kazala njenom bivšem vereniku pa je skočila i počela da viče na majku. Kulićeva se neprestano unosila u lice majci, naglašavajući joj da su imale dogovor da više neće vređati njenog bivšeg. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

On nije svađalica...Zola

- Za mene si ti prolazna osoba u rijaltiju. I na rođendan sam došla zbog nje. Ja ne mogu da dokažem da ga ne mrzim, već da mi je antipatičan - urlala je Marija na Zolu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana branila bivšeg verenika od majke...

A onda je skočila Miljana:

- Ja bih te zamolila da ga ne komentarišeš, ta priča je završena. Prestani da komentarišeš. Nemoj da me dovodiš do ludila. Od večeras neću da ti pričaš o njemu. Nemoj da me dovodiš do ludila, bolje bi ti bilo - govorila je Miljana Mariji.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sve je kulminiralo u žestoku svađu...

Međutim, kako Miljana nije mogla da se smiri, a Marija da prestane da vređa Zolu, Kulićeva je u napadu besa bacila šolju na sto ispred majke. Da sve bude gore, šolja je bila Lunina, te je nakon toga Đoganijeva pobesnela:

- Polomila si šolju sa mojom sestrom. Jesi li bar mogla da vidiš čija je - besnela je Luna Đogani, čiju je šolju Kulićeva razbila.

- Nisam namerno. Doneće ti drugu - dodala je Miljana.