Siniša Kulić: Ivan nikada nije pokazao ljubav prema Željku, pričao o njemu zbog marketinga!


IZVOR: blic.rs - 02.12.2018 | 04:15


Pre nego što je pobegao iz “Parova”, Ivan je poručio da će tražiti starateljstvo nad malim Željkom, koji je trenutno u rijalitiju “Zadruga 2” sa mamom i bakom.

Foto: printscreen/TV Happy

Siniša Kulić

Siniša Kulić, čiji su ćerka, supruga i unuk u rijalitiju, brine zbog svega što im se sprema kada izađu i zbog pretnji Ivana Marinkovića da će tražiti starateljstvo. Iako smatra da za to nema osnove, svejedno mu nije pravo što se poteže to pitanje.

- Smatram da mu zakon ne dozvoljava da se bori za starateljstvo jer nije upisan u krštenicu kao Željkov otac. Mene čudi da on tako nešto priča, jer on se za Željka nije interesovao kada je bio van rijalitija. Došao je u porodilište kada se rodio, i to zbog medija, posle na proslavu nije hteo da dođe, nije nijednog trenutka pokazao ljubav i radost prema tom detetu. On takve stvari priča kada je pijan i čisto radi marketinga. Hoće da predstavi sebe kao brižnog oca, a da Miljana ne valja.

Foto: Republika

Ivan Marinković

- On da je dobar otac svojoj ćerki, pa i da pomislim da će možda da se promeni prema mom unuku, ali on je i prema njoj nemaran i neodgovoran, ko će njemu takvom dati starateljstvo nad Željkom, čak i da dobije priliku da ga zatraži putem suda - kaže Siniša , a na pitanje da li će Marinković uspeti da pokrene proces za dobijanje starateljstva ukoliko zatraži DNK analizu Siniša kaže:

- Nisam siguran da će mu to zakon omogućiti s obzirom na to da njegovo ime ne stoji u Željkovoj krštenici. Tokom prvog Miljaninog učešća u “Zadruzi” njenom ocu i majci nije bilo nimalo lako. On kaže da je sada drugačija situacija.

- Sekirao sam se kada je Miljana bila sama u rijalitiju, ali pošto je tamo Marija, lakše mi je. Ona vodi računa da nju niko tamo fizički ne povredi, ali i o tome da Miljana ne napravi neku glupost. Mnogo sam se bio sekirao tokom “Zadruge 1”, smršao sam 20 kilograma, ali sada se ponovo vraćam u život - kaže Kulić i dodaje da je zadovoljan kako se njegova žena snalazi u rijalitiju:

 

- S obzirom na to da nije imala pre iskustva, mislim da se dobro snalazi. Nisam subjektivan, ali mislim da je realna i pravedna. Druga majka bi dete zaštitila, slagala za nju, a Marija je često pred kamerama kritikuje kada misli da nije u pravu. Ona nije tamo otišla da se promoviše, već da zaradi za Miljanu i za našu ostalu decu.