LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT IZ EKSTREMNIH RAZLOGA! Glumica izmislila da boluje od raka, pa OBJAŠNJENJEM razbesnela javnost!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.02.2024 | 12:00


Vest o smrti Punami Pandi prvobitno je objavio njen menadžer, a nakon njenog javnog istupa, oglasili su se i iz menadžmenta.

Foto: Dinodia Photos / Alamy / Alamy / Profimedia
LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT IZ EKSTREMNIH RAZLOGA! Glumica izmislila da boluje od raka, pa OBJAŠNJENJEM razbesnela javnost!

Indijska glumica Punami Pandej (32) izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što se oglasila dan nakon što je na njenom Instagram profilu objavljena vest o njenoj navodnoj smrti. Pandej je objavila dva videa na svojoj Instagram stranici, priznajući da je lažirala svoju smrt i objašnjavajući razloge koji su je naveli na taj ekstreman potez.

- Žao mi je što sam vam nanela bol. Moj cilj je bio da šokiram sve i skrenem pažnju na rak grlića materice. Da, lažirala sam svoju smrt. Znam da je to ekstremno, ali sada svi odjednom govore o ovoj ozbiljnoj bolesti - izjavila je Punami Pandej, ističući da njena namera nije bila da izazove paniku, već da skrene pažnju javnosti na važnost prevencije i borbe protiv raka grlića materice.

- Nisam umrla od raka grlića materice. Ali, hiljade žena jeste. Ova bolest je odnela mnoge živote i važno je da se podigne svest o njoj - istakla je glumica, naglašavajući važnost redovnih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju.

Vest o smrti Punami Pandej prvobitno je objavio njen menadžer, a nakon njenog javnog istupa, oglasili su se i iz menadžmenta.

- Ovo jutro je teško za nas. Sa dubokom žalošću vas obaveštavamo da smo izgubili našu voljenu Punam usled raka grlića materice. U ovom vremenu tuge, tražili bismo privatnost dok je se rado sećamo po svemu što smo delili - naveli su u zvaničnoj izjavi objavljenoj na Instagram nalogu Punami Pandej.

BONUS VIDEO: