ISPLIVALA VRUĆA FOTKA PEVAČEVE SUPRUGE: Pozirala u čipkanom donjem vešu, duštvene mreže GORE! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 03.12.2023 | 12:30


Skinula se manekenka, komentari se nižu kao ludi!

Foto: Instagram/printscreen
ISPLIVALA VRUĆA FOTKA PEVAČEVE SUPRUGE: Pozirala u čipkanom donjem vešu, duštvene mreže GORE! (FOTO)

Popularna influenserka Hejli Biber (27) obradovala je svoje fanove nizom provokativnih fotografija koje je nedavno objavila na svom Instagram profilu. Na jednoj od fotografija, Hejli je pozirala u belom brushalteru i tangama ispred ogledala, dok je u ruci držala prozirnu šoljicu kafe. Ošišana smeđa frizura dodatno je naglasila njen osvežavajući izgled, dok je garderoba u pozadini doprinela celokupnom estetskom doživljaju.

Osim toga, Hejli je svoje pratioce počastila i fotografijama na kojima pozira u zelenom trikou, noseći grejače dok se nalazi u baletnom studiju. Ova neobična kombinacija očigledno je privukla pažnju fanova, a komentari poput:

- „Moja brada je na podu!“, „Prekrasna žena“ i „Treća fotografija gori“ - glasili su od njekih, koji su samo potvrdili oduševljenje koje je izazvala ovim fotografijama.

Foto: Instagram.com

Hejli Biber Instagram

Podsećamo, Hejli je ćerka glumca Stefena Boldvina i grafičke dizajnerke Kini Deodato Boldvin. Sa poznatim pevačem Džastinom Biberom, Hejli je u vezi od decembra 2015. godine, a iako su se razišli u januaru 2016, njihova ljubavna priča dobila je nastavak u junu 2018. kada su se ponovo okupili. Samo mesec dana kasnije, par se verio, a u novembru iste godine su i stupili u brak.

BONUS VIDEO: