PRIJATELJ BRUSA VILISA PODELIO TUŽNE VESTI! Bolest je uzela maha: "Radosti života više nema..."


IZVOR: Republika/M. I. - 12.10.2023 | 14:30


Brus Vilis zbog demencije gubi životnu radost, njegovi najbliži očajni.

Foto: PrintscreenJutjub
PRIJATELJ BRUSA VILISA PODELIO TUŽNE VESTI! Bolest je uzela maha: "Radosti života više nema..."

Brus Vilis gubi "životnu radost" i "jezične veštine" zbog napredovanja demencije, prema tužnom novom ažuriranju od strane prijatelja. Prošle godine 68-godišnji se Villis povukao iz šoubizniza zbog borbe s moždanom bolešću "afazijom", koja uzrokuje pogoršanje govornih sposobnosti pacijenta. Zatim je u njegova porodica objavila da je njegova bolest "napredovala" i da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD).

Glenn Gordon Caron, koji je 1980-ih stvorio seriju "Slučajni partneri" koja je Brusu donela svetsku slavu, podelio je svoja iskustva nakon poseta filmskoj zvezdi usred njegove borbe s bolešću.

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

 

- "Moj osećaj je da je prve tri minute znao ko sam.  Bio je proždrljivi čitač, iako nije želio da to iko zna, a sada ne čita. Sve te jezične veštine više mu nisu dostupne, a ipak je on i dalje Brus. Kad ste s njim znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali radosti života više nema" -  ispričao je Caron u potresnom intervjuu za Page Six.

O glumcu sad trenutno brine njegova supruga Emma Heming, s kojom ima dve mlađe ćerke Mabel (11) i Evelyn (9). Takođe ima tri odrasle ćerke: Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29), koje je dobio u braku s bivšom suprugom Demi Mur, koja je ostala u prijateljskim odnosima s njim i Emmom.

Foto: Profimedia

Brus Vilis

 

BONUS VIDEO: