Poznata glumica u blagoslovenom stanju!


IZVOR: Republika - 27.02.2018 | 11:17


Mnoge holivudske zvezde trude se da svoj privatan život drže što dalje od očiju javnosti, ali im to ne polazi uvek za rukom. Međutim, glumica Rejčel Makadams, poznata po ulogama u filmovima "Beležnica" i "Opasne devojke", uspela je da jako važnu stvar krije čak sedam meseci!

 

Naime, glumica će se prvi put ostvariti u ulozi majke, a šuška se da je otac deteta njen dečko, scenarista Džejmi Linden. Njih dvoje još nisu potvrdili srećne vesti, a par je u vezi od 2016. godine. Ona se poslednjih nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti, čak ni na premijeri svog filma, a poslednji put je fotogragfisana na aerodromu pre tri meseca, ali je i tada stomak sakrila širokom jaknom.

 

Pre nekoliko godina glumica je izjavila da bi volela da se ostvari kao roditelj, te da joj je njena majka velika inspiracija.

 

 

- Imati nekoliko dece bila bi sjajna stvar. Moja majka mi je velika inspiracija. Ona je medicinska sestra i veoma je nežna. Dopušta mi da budem ono što jesam. Nadam se da ću ja imati njene kvalitete - rekla je tada Rejčel.