Šeron Stoun (64) GOLA na bazenu: Glumica pokazala telo, noge su joj u RANAMA, a GRUDI na izvolte! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.07.2022 | 07:54


Glumica Šeron Stoun objavila provokativnu fotografiju koja je zapalila internet.

Foto: Printscreen Youtube CBS Sunday Morning
Šeron Stoun (64) GOLA na bazenu: Glumica pokazala telo, noge su joj u RANAMA, a GRUDI na izvolte! (FOTO)

Glumica Šeron Stoun (64) poznata je kao jedna od najpoželjnijih žena na svetu, a kultnu scenu iz filma ,,Niske strasti" i dalje svi pamtimo. No, da joj dobro ide u životu, govori i fotografija koju je objavila na Instagramu, zbog koje se usijao čitav internet.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, Šeron je poznata po intrigama, ali i po tome da voli da se obnaži i fotografiše naga, što je uradila i ovaj put. Atraktivna glumica se fotografisala kraj bazena, a gole grudi su joj bile delimično prekrivene peškirom na pruge. No, nikome nije promakao ni detalj da glumica ne skida osmeh sa lica i da u 64 godini života izgleda kao bomba. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LensCrafters (@lenscrafters)

 

Podsetimo, Šeron je samohrana majka čak troje dece, pa je tako samo nekoliko minuta kasnije objavila i fotografiju najstarijeg sina Roana (22), kojeg je usvojila još 2000. godine sa bivšim suprugom Filom Bronštajnom. Njihov brak je trajao svega četiri godine, a ono što su svi primetili jeste da je Roan izrastao u pravog maminog šmekera. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

- Zahvalno nesavršeno za savršen dan - napisala je glumica u opisu provokativne fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su oduševljeni njenim izgledaju, ali i hrabrošću da objavi ovako provokativnu fotografiju. Međutim, ono što su svi primetili, jeste da na nogama ima nekoliko rana, pa su se upitali šta joj se desilo. 

BONUS VIDEO: