Ženo, na čemu si? POTRAŽI POMOĆ: Madona ZGROZILA novim imidžom, pop ikona na UDARU brutalnih komentara, PONIŽAVAJU je za sve pare! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.04.2022 | 20:40


Madona je novim imidžom zgrozila javnost!

Foto: Instagram.com
Ženo, na čemu si? POTRAŽI POMOĆ: Madona ZGROZILA novim imidžom, pop ikona na UDARU brutalnih komentara, PONIŽAVAJU je za sve pare! (VIDEO)

Pop ikona i pevačica Madona oduvek je privlačila pažnju, kako svojim izjavama, tako i burnim životom koji vodi. Svaki njen pokret bude uvek ispraćen medijski, a njen novi izgled šokirao je pratioce na društvenim mrežama. I kao što to uvek biva, kada Madona napravi neki novi potez, pitamo se - Šta li je sledeće? - E, pa pevačica je baš to sledeće pokazala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Mnogi njeni pratioci su mišljenja da pevačica više ne liči na sebe, te da sve više izgledom podseća na ženu sa ribljom glavom, ili kako se u komentarima može pronaći, da liči na vanzemaljca. No, izgleda da njoj takvi komentari ne smetaju, naprotiv. Da bi pokazala svetu kako je baš briga, Madona je objavila na TikToku bizaran video u kojem prilazi sasvim blizu kameri i šalje poljubac.

 

 

Niko nema reči hvale za njenu transformaciju, pa joj tako stižu komentari kako se sasvim izmenila i da sada to nije više ista osoba. Osim čudnog oblika lica, zategnutih očiju, punih usana, Madona ima i veoma crvene i natečene oči:

"Na čemu je? Molim te potraži pomoć!" "Volim Madonu od malena, ali ovo je strašno" neki su od komentara ispod njenog TikTok naloga.

BONUS VIDEO: