BOJSI IZ MUĆKI PODRŽAO URAGANKE! Izvinite dame, ali opljačkane ste!


IZVOR: Republika - 23.05.2021 | 12:23


Britanski glumac Džon Čalis (78) najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije "Mućke" čestitao je Uragankama na osvojenom 15. mestu na Evroviziji, ali i istakako da smatra da su zaslužile bolji plasman na takmičenju.

Foto: youtube.com/Blic

- Izvinite dame - opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak 102 glasova više nego Engleska. Bravo - napisao je na svom Tviteru.

Inače, nakon druge polufinalne večeri, kada su članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević prošle u finale, poznati glumac je objavom na svom Tviteru pokazao koliko je bio oduševljen njihovim nastupom, vokalnim sposobnostima i plesačkim veštinama.

 

- Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna! - pisalo je u objavi poznatog glumca.

 

 

Inače, čuveni Bojsi iz serije "Mućke", nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale. Glumac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

 

- Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin - rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.