Ispričaće svoju priču pred kamerama: Nećete verovati ko će raditi specijalni intervju sa Magan Markl nakon napuštanja kraljevske porodice!


IZVOR: Republika - 26.01.2020 | 16:53


Megan Markl odlučila je, kako pišu strani mediji, da prvi intervju da slavnoj voditeljki Elen Dedženeris. Kako se navodi, to joj je u planu već neko vreme, jer zna da će je ona razumeti i stati uz nju.

Foto: instagram.com/meghan_markle

Megan Markl

- Elen Dedženeris i Megan Markl već su imale inicijalni dogovor oko intervjua. To se ‘kuva’ već neko vreme - rekla je Meganina prijateljica za britanske medije.

- Rekla mi je da Elen razume njenu patnju i bol i njoj će sve reći. Uverena je da su one srodne duše - dodala je ona.

Nakon što je ova vest obišla svet, Elen je upitana o vojvotkinji od Saseksa:

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Elen Dedženeris

- Da li ste uzbuđeni zbog toga što ćete možda intervjuisati Megan Markl? - na šta je ona odgovorila: - Naravno da sam uzbuđena - što su mnogi odmah shvatili kao potvrdu.

Elen i Megan srele su se pre nekoliko godina u skloništu za pse u Los Anđelesu, gde je Elen podstakla Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su kontaktu. Elen i njena supruga Porša de Rosi čak su i doputovale u London kako bi videle Meganinog i Harijevog sina Arčija.

- Videla sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno saosećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svet - rekla je Dedženeris u svojoj emisiji nakon što su Megan i Hari odlučili da napuste kraljevsku porodicu.