UPLAŠENA JOŠ VIŠE: Aleksandra progovorila o Čabarkapinom hapšenju!


IZVOR: Republika - 01.08.2018 | 16:12


Aleksandr Čabarkapa priveden je danas zbog sumnje da je naneo telesne povrede svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić. Nakon ove vesti oglasila se i Subotićeva.

Foto: Youtube.com/Republika.rs

Aleksandra Subotić

Ona je za portal Republika.rs izjavila:

- Čula sam tu informaciju i nadam se da je istinita, malo mi je lakše što onda vidim da policija radi svoj posao ali se idalje jako plašim za bezbednost sebe i svog deteta. I dalje nisam sigurna da li će to smiriti situaciju i naterati Aleksandra i njegove ljude da se povuku ili bih trebala još više da se plašim da sad ne počnu da se dešavaju još gore stvari.

- Svima je poznato da on itekako ima ljude koji bi svašta uradili za njega , paljenje, napadi itd...

- Ne znam - mene su zvali iz policije i rekli su mi da ne napuštam Kaluđericu, ali sam ja još juče otišla u Novi Sad - izjavila je Aleksandra za portal Republika.rs. 

Vidno uznemirena, Aleksandra je za naš portal poručila da nije do kraja razumela pravnu problematiku o kojoj će sad morati da da odgovore policiji.

- Koliko sam ja razumela, utvrđuju se stvari oko našeg bivšeg odnosa. Da li smo živeli zajedno i koliko dugo kao i gde, s obzirom na to da on tada nije bio u zvaničnom braku, tj. nije bio venčan. Koliko sam ja shvatila, sve ovo spada pod nasilje u porodici - rekla je ona dodajući da je morala da ponese i matični list deteta.