DALILA DRAGOJEVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako je nekad izgledala, a na korekcije je pukla preko 20.000 EVRA? (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.12.2023 | 11:00


Voditeljka napravila značajnu transformaciju svog fizičkog izgleda!

Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Happy/Parovi
DALILA DRAGOJEVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako je nekad izgledala, a na korekcije je pukla preko 20.000 EVRA? (FOTO)

Domaća javnost upoznala je Dalilu Dragojević pre nekoliko godina kada se pojavila u rijalitiju "Parovi" pod imenom Dalila Mujić, predstavljajući se kao Dalila Moreno. Kroz nekoliko sezona ovog rijalitija, Dalila je prošla kroz turbulentne veze, veridbu sa Dejanom Dragojevićem, brak, ali i prevaru sa Filipom Carem, što je rezultiralo njenim razvodom.

Njena transformacija tokom godina privukla je pažnju javnosti, jer je Dalila otvoreno govorila o estetskim korekcijama koje je sprovela na svom licu i telu. Priznala je da je radila usne, jagodice, botoks, kao i operaciju nosa zbog devijacije i ispravljanja koščice. Iako su mediji spekulisali da je za ove zahvate potrošila čak 20.000 evra, Dalila nikada nije potvrdila ovu cifru. POGLEDAJ GALERIJU

Jedna od značajnijih tema kojom se Dalila bavila jeste i njena borba sa viškom kilograma. U jednom periodu, Dalila je imala čak 85 kilograma, ali je odlučila da promeni svoje navike. Izbacila je slatkiše, povećala unos vode, počela da vežba u teretani i prilagodila ishranu, koristeći zdrave namirnice poput lanenog semena i ulja. Ova promena rezultirala je zavidnom linijom koju danas ima, a Dalila ističe da je ključ uspeha u borbi sa kilogramima u volji i upornosti.

Takođe, Dalila je javno govorila o svojoj odluci da izvadi veštački materijal - biopolimer iz usana, zbog problema koji su se javili nakon prvobitne estetske intervencije.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević izvadila biopolimer iz usana

Danas, Dalila nije samo bivša rijaliti učesnica, već i voditeljka na Red televiziji. Njena otvorenost o estetskim zahvatima i borbi sa kilogramima privukla je pažnju javnosti, a ona ističe da je zadovoljna svojim trenutnim izgledom i zdravljem.

BONUS VIDEO: