OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK TAŠNU: Digla se kuka i motika zbog Aleksandre Subotić, izblamirala se ZA SVE PARE, pale žestoke prozivke (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.11.2022 | 22:30


Izabranik Aleksandre Subotić, Peca Raspopović, prevario ju je sa njenom najboljom drugaricom, Majom Marinković, a sada na sve načine pokušava da joj udovolji.

Foto: Instagram.com
OPROSTILA MUŽU PREVARU S MAJOM, A ON JOJ KUPIO FEJK TAŠNU: Digla se kuka i motika zbog Aleksandre Subotić, izblamirala se ZA SVE PARE, pale žestoke prozivke (FOTO)

Nekadašnja učesnica "Zadruge", Aleksandra Subotić našla se na meti negativnih komentara zbog psa koji je kupila ćerki Magdaleni i sinu JovanuNaime, atraktivnu starletu su napali zbog toga što je, kako su istakli, "papreno platila rasnog psa" umesto da udomi neko "napušteno i gladno kuče".

- Mogla je udomiti neko napušteno i gladno kuče sa ulice, ali važno je biti nobl - napisala je jedna žena, a Aleksandra nije mogla da veruje da je napadaju čak i kada odluči da učini dobro delo i obraduje decu.

 

 

- Zašto svemu pronaći manu? Zašto smo toliko ogorčeni ljudi? Čemu ovi komentari? Ja sam uzela kuče da bih udovoljila deci i pružila mu ljubav. Deca su izabrala koju rasu psa vole i žele, i to je sve. Slažem se da treba udomiti kuče, ali isto tako nije loše ni kupiti ga. Bitno je da mu se pruži ljubav - odgovorila je Subotićeva, pa dodala:

- A vi, gospođo, udomite jedno. Ja vas podržavam. Ako treba, kupiću vam i hranu za kuče za ceo mesec - predložila je jutjuberka.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić Instagram

Ovo nije prvi put da se Aleksandra nađe na meti podeljenih komentara u poslednje vreme. Njoj su, podsetimo, zamerili što je nevenčanom suprugu Predragu Peci Raspopoviću prešla preko višemesečne afere sa njenom nekadašnjom prijateljicom Majom Marinković, dok je na sličnu reakciju naišlo i nošenje i reklamiranje polovne fejk garderobe putem društvenih mreža.

Ona je zbog toga postala meta podsmeha brojnih pratilaca, a ovog puta povod je bila njena fotografija na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je u prvom planu njena lažna "Luj Viton" tašna svetloplave boje.

 

 

Naime, bivša rijaliti učesnica pozirala je s kopijom tašne poznatog francuskog brenda, i to modelom "ondgou", čija je cena 2.580 evra. Dobri poznavaoci ovog brenda su i na prvi pogled uočili da je reč o lošoj kopiji jednog od najpopularnijih modela ove modne marke.

Čim se sporna fotografija pojavila na Instagramu, brojni korisnici Tvitera žestoko su isprozivali Subotićku.

- Oprostila debelom mužu s parama javnu prevaru i on joj kupi ovakav fejk "LV". E, pa svašta! Dno dna, bole me oči od ove fejk tašne! Doživiš onakvo poniženje od partnera, pa se hvališ kineskom kopijom. Bljak - samo su neki od komentara na Aleksandrinoj objavi.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić, Peca Vijagra i Maja Marinković

BONUS VIDEO: