Tijana Ajfon udarila na Gastozuvu devojku: U SARAJEVU JOJ SVI ZNAJU TARIFU


IZVOR: Republika - 01.01.2018 | 21:03


Iako devojka Nenada Marinkovića Gastoza Naida nije deo rijalitija "Parovi" njeno ime često odzvanja prostorijama velelepne vile. Ovoga puta Tijana Ajfon dohvatila se Galetove male!

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Tijana Ajfon!

Prilikom ulaska u rijaliti "Parovi", Tijana je Gastozu otkrila da je Naidi plavo oko, ali da ne zna kako je došlo do toga, zbog čega je on podivljao, grebao se i molio produkciju da pozove Naidu. Tada je nastao opšti haos.

Međutim, ovo ponašanje je šokiralo i Tijanu koja je bliska sa Gastozom, pa je otkrila neke nepoznate detalje.

Foto: printscreen/TVHappy

Naida Gadžo

- Ja najiskrenije mislim da je Naida zamađijala Gastoza. Poznajem ga četiri godine i ovo nije on, pod nekim magijama je. Ja razumem i da se zaljubio, lepa je devojka, dobra riba, ali ona je sa njim iz koristi, to je jasno kao dan i biće uz njega dok Gastoz bude imao pare jer ga iskorišćava. Tražila mu je papire da prevede njegov auto na svoje ime - rekla je Tijana i dodala:

- Ona je klasična sponzoruša, bila je sa mnogim jakim likovima iz grada. Gastoza boli Sarajevo jer zna šta je ona tamo radila, svi joj znaju cenu i koliko košta. Meni je njega stvarno žao - navela je ona  za beogradske medije.