Minin i Anin sponzor ulazi u "Parove 8"!


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 31.07.2019 | 03:25


Suad Suki Keserović, kojeg su povezivali sa starletama Anom Korać i Minom Vrbaški, ulazi u novu sezonu "Parova 8".

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, Republika

Mina i Ana...

Kako Srpski telegraf saznaje, Suki je zbog raskalašnog života i brojnih poznanika bio i više nego zanimljiv produkciji, koja ga je i pozvala na razgovor.

- Suki iz više razloga želi da uđe u rijaliti, naravno da je jedan od najbitnijih taj što želi da raskrinka starlete sa kojima su ga povezivali. On zna bukvalno sve o Ani Korać i Mini Vrbaški, pa pošto su ga pominjale često u drugom rijalitiju, sada on želi javnosti da stavi do znanja ko su u stvari Koraćka i Vrbaški. Iako je trenutno u dobrim odnosima sa Anom, ona nije svesna šta je od njega čeka - kaže naš izvor i otkriva da je Suki već pričao sa nadležnima Hepi televizije.

Foto: instagram.com/suki_keso

Suki i Ana...

- Sa produkcijom je pregovarao o uslovima i još nekim stvarima o kojima se do početka nove sezone neće pričati. Suki zna toliko toga da mnogi već sada strepe od njegovog ulaska - kaže naš izvor i dodaje da će nova sezona "Parova" biti nešto totalno novo u svakom pogledu:

Najveći cilj ulaska u zemunsku vilu mu je da otkrije mnogobrojne tajne starleta koje poznaje

- Učesnike očekuje mnogo novina, imaće organizovana putovanja, izlete po zasluzi. Takođe, imaće plaćeni odlazak u Veneciju, Prag, London i uključivaće se odande direktno u vilu. 

Parovi koji raskinu ostaće bez honorara

U novoj sezoni "Parova 8" vladaju nova pravila, a jedno je veoma zanimljivo za buduće parove u rijalitiju.

- Učesnici koji uđu u paru ili se smuvaju unutra, a u rijalitiju se posvađaju i raziđu, gube pravo na nagradu i ostaju bez honorara. Nova poruka je ljubav, a ne nasilje.