Nastavlja se saga u "Parovima": Dina muva Milojka, Milijana ljubi Požgaja!


IZVOR: G. D. - 26.04.2019 | 03:15


Dina Galorini je priznala da bi se smuvala sa vremešnim Milojkom Božićem, dok njegova devojka Milijana Bogdanović ne krije koliko se loži na Aleksandra Požgaja.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Svako na svoju stranu... Milijana završila s Požgajem, Milojko s Dinom

Tokom preksinoćne nominacija u vili "Parova" govorilo se i o gorućoj temi iz vile "Parova" - raskidu Crnogorca i starlete.

Foto: printscreen/TVHappy

Bacila oko na Milojka... Dina Galorini

Naime, Mladen još uvek nije oprostio Dini muvanje sa Bakijem B3 i priznao je da ga je jako razočarala zbog svega što je imala sa denserom. Takođe, dodao je da je i dalje lud za Slađanom Petrović, ženom s kojom bi bio u ozbiljnoj vezi, na šta atraktivna crnka nije ostala imuna.

Bogdanovićeva odlepila za političarem nakon seksa koji su imali u vili "Parova"

Ona je tada izjavila nešto što je šokiralo ukućane vile "Parova".

- Ja bih bila sa Milojkom u vezi. Čovek je pedantan i obrazovan. Lepo vaspitan i lep - rekla je ona. Nakon ovoga su svi primetili da se ona ne odvaja od Milojka i da mu svako malo uputi neki pogled.

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Milijana i Požgaj se više ne suzdržavaju...

S druge strane, Milijana više ne može da skriva emocije prema bivšem političaru Aleksandru Požgaju. Pošto ju je on proganjao i javno joj pokazao da želi da je vrati na pravi put i dokaže da za nju nije deda, Milijana je počela da se ljubi s njim ne mareći za Milojka. Nakon što su imali seks, o čemu je prvi pisao upravo Srpski telegraf, ona je totalno odlepila za Požgajem, pa strasti sa njene strane gore poput plamena. Stalno mu je za petama i koristi svaku priliku da bude u njegovoj blizini.