RISTOVSKI UHVAĆEN SA ANICOM NA DELU! Sve su čuvali u tajnosti, ovo su svi DETALJI


IZVOR: Milica Bobinac - 22.01.2024 | 20:40


Lazar Ristovski i njegova skoro četiri decenije mlađa partnerka Anica Lazić prošle godine snimili su nastavak serije "Drim tim", koja večeras stiže na Superstar TV.

Foto: Instagram.com
RISTOVSKI UHVAĆEN SA ANICOM NA DELU! Sve su čuvali u tajnosti, ovo su svi DETALJI

Druga sezona serije "Drim tim" večeras u 21 čas premijerno počinje da se prikazuje na Superstar TV (radnim danima), a publika će imati priliku da vidi glumca Lazara Ristovskom i njegovu devojku Anicu Lazić zajedno u kadru.

Oni su prošle godine snimali novih 12 epizoda komične priče o Iliji Iki Srdiću i njegovih 11 sinova u kojoj Anica igra lik Bosiljke.

Foto: youtube.com/Zillion Film

Anica u seriji "Drim tim"

Telekom Srbija i Zilion film najavlili su dinamičnu sezonu u kojoj igraju i Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Jelisaveta Teodosić, Milutin Mima Karadžić, Milica Tomašević, Bane Vidaković i mnogi drugi.

U seriji koju režira Dejan Zečević beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu", a Ilija, koga igra Ristovski, njegova žena Ciga, sa svojih 11 sinova moraju da pronađu način da sačuvaju nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

Foto: ST/D. KADIĆ

Lazar Ristovski u seriji "Drim tim"

- Nakon što FK Bulbuder završi u stečaju, Ilija preduzima hrabar korak - otvara privatnu školu fudbala i kafanu kako bi prevazišao finansijske izazove. Međutim, stvari postaju komplikovane kada se moćni investitor pojavi s namerom da izgradi tržni centar na njihovom terenu - kaže se u saopštenju.

BONUS VIDEO: