KO JE BILA NADA KOVAČEVIĆ? Lenina majka i Dušanova supruga imala je IMPRESIVNU BIOGRAFIJU, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 03.01.2024 | 14:35


Nada Kovačević je preminula danas, nakon borbe sa teškom bolešću!

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official
KO JE BILA NADA KOVAČEVIĆ? Lenina majka i Dušanova supruga imala je IMPRESIVNU BIOGRAFIJU, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću!

Popularna pevačica Lena Kovačević danas je saopštila potresne vesti putem društvene mreže Instagram. Njena majka Nada Kovačević preminula je nakonm teške bolesti. Supruga Dušana Kovačevića, sa kojim je dobila i sina Aleksandra, retko se pojavljivala u javnosti, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću.

Nada je za svoj životni poziv odabrala advokaturu, a kako su mediji svojevremeno pisali, nekada je imala 400 zaposlenih i bila je veoma uspešna u svom poslu.

- Sve žene koje me sretnu uvek mi pričaju koliko je vole, jer je uvek znala da sasluša i da pravi savet. Čak i moje drugarice kada dolaze, uvek prvo sa njom pričaju po čedrdeset minuta i to me je izluđivalo, jer posle sede sa mnom pola sata i odu - pričala je svojevremeno Lena za domaće medije o svojoj mami, prenosi "Espreso".

Nada i Dušan su se upoznali kad je ona imala 16, a on 18 godina, o čemu je Lena pričala pre tri godine.

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je na društvenoj mreži Instagram pre tri godine.

Lena se danas oprostila od svoje majke potresnim rečima.

- Anđele moj..anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje, tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst - napisala je Kovačevićeva i dodala:

- Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna.Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... - dodala je Lena.

BONUS VIDEO: