AFERA POZNATOG GLUMCA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO, sada je konačno SVE ISPLIVALO?! Strastvena VEZA Gorana Bogdana sa POZNATOM PEVAČICOM ODJEKNULA je daleko! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.04.2022 | 06:26


Spekulisalo se da je Goran Bogdan svojevremeno bio u vezi sa Ninom Badrić!

Foto: youtube.com/FEST Belgrade
AFERA POZNATOG GLUMCA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO, sada je konačno SVE ISPLIVALO?! Strastvena VEZA Gorana Bogdana sa POZNATOM PEVAČICOM ODJEKNULA je daleko! (FOTO)

Privatni život Gorana Bogdana zaintrigirao je široke narodne mase, pa otkako je obnovio romansu sa Jovanom Stjiljković, glumicom svako malo isplivavaju nove informacije o njemu. Hrvatski glumac, iliti šarmer iz Širokog Brijega nije mnogo puta u životu bio zaljubljen, ali jedna afera o kojoj se pričalo iznenadila je sve.

Naime, njegovom šarmu svojevremeno nije odolela ni Nina Badrić. Goran i Nina upoznali su se prilikom snimanja spota za njenu numeru "Dan D", a već pri prvom susretu među njima je proradila hemija. Pevačica se tada pohvalno izrazila o svom glumačkom partneru:

Foto: ST/Nebojša Mandić

Nina Badrić

 

- Veoma je zgodan, izuzetno talentovan, baš sam srećna što je sa mnom u spotu - rekla je tada, a potom i nakon završenog projekta nastavila da se viđa sa glumcem. Mnogi mediji u to vreme zaključili su da je sa njim otpočela i emotivnu vezu. Na tu temu pak nije želela ništa važno da kaže, ali navode nije ni demantovala.

- Goran je sjajan momak, ali kao što je to bio slučaj i do sada, ne bih govorila o svom privatnom životu za javnost – izjavila je ona tada, dok je i njen mačo zavodnik po tom pitanju ostao nem, prenosi Story.

BONUS VIDEO: