LANE GUTOVIĆ TRAŽIO JE UTOČIŠTE: Voleo je da pobegne od Beograda, a za to mu je služio KONTEJNER!


IZVOR: Republika - 25.08.2021 | 17:15


Lane Gutović voleo je da pobegne od Beograda, a utočište je tražio na jednom mestu!

Lane Gutović jednom prilikom otkrio je gde beži od svakodnevne gužve, slave, reflektora, ali i od pandemije korona virusa zbog koje je bio sprečen da radi punom parom. Kada god je poželeo da pobegne iz Beograda, slavni glumac utočište je nalazio u Sečnju, gde je imao improvizovani kontejner u kom je obožavao da boravi.

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Lane Gutović tražio je utočište u pecanju!

Kako je rekao, tamo je divljina, ali mu za pecanje, u kom je kao strastveni ribolovac uživao, više i nije bilo potrebno.

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za zbeg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju- izjavio je glumac jednom prilikom i dodao:

- Samo dva, tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava.