Jelena Tomašević napustila Pinkove Zvezdice!


IZVOR: Republika - 21.10.2018 | 17:05


Članica žirija "Pinkovih zvezdica", Jelena Tomašević posle četiri godine provedenih u ovom šou programu odlučila je da napusti takmičenje.

Foto: printscreen/TVPink

Više neće sedeti ovde... Jelena Tomašević

Jelena je na svom profilu na instagramu napisala da više neće biti deo žirija "Pinkovih zvezdica", a u obrazloženju kao razlog je navela da počinje da radi na novom projektu:

- Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić - napisala je pevačica i ovime rastužila mnoge svoje fanove koji su je rado gledali u popularnom muzičkom takmičenju.

 

Ko je njena nova zamena i dalje nije poznato, a kako će na ovo reagovati ostali članovi žirija Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković kao i Kristina Kija Kockar koja se sada pridružila ovom sastavu uskoro ćemo i saznati. 

Foto: youtube.com/Pinkove zvezde

Kolege će joj sigurno biti tužne... Sergej i Jelena u "Pinkovim zvezdicama"